Tickets

De opening is gratis! Boek je tickets nu!

Alle tickets zijn ook te verkrijgen aan de balie.

Enkel ticket voor de opening Krijg je ticket gratis!
Enkel ticket voor 1 filmblok Bekijk programma!
Dagticket 18-10-2019 Koop nu!
Dagticket 19-10-2019 Koop nu!
Passe-partout ticket Koop nu!
Galadiner ticket Koop nu!

Wilt u een specifieke film zien of kunt u maar een gedeelte van de dag klik dan hier voor de aparte filmblokken en de rest van het programma.

U dient voor de dagtickets en de passe-partout altijd uw kaarten per vertoning online te reserveren.
De films worden vertoont in twee filmruimtes in het Ledeltheater.

Student??!!……met jou studentenkaart krijg je 50% korting bij aankoop van een ticket, dagkaart of passe

partout voor het Filmfestival Tegenstroom. Dus voor 5 euro kun jij genieten van 75 minuten korte films kijken. Boek snel je kaarten via de website. Vul de kortingscode “student50” in bij  het afrekenen en ontvang de korting. (Neem je studenten pas mee, deze moet je laten zien bij entree)

Locatie van het festival

Ledelplein 17, 4501 BM Oostburg, Nederland

Ticketinfo

Tegenstroom is een vierdaags festival. Tijdens die dagen zijn er verschillende filmblokken waarbij ieder blok uit een aantal korte films bestaat en in totaal ongeveer 75 minuten duurt. Voor u betekent dat dat u 3 a 4 films kunt zien afhankelijk van uw keus en de tijdsduur van de films van uw keus. U kunt hiervoor een ticket kopen van 10 euro. Voor 30 euro kunt u ook een dagticket kopen waarmee u ongelimiteerd 1 dag films kunt zien. Dan is er de mogelijkheid om een passe-partout te kopen voor 50 euro. Dit geeft je ongelimiteerd toegang voor alle dagen.

Het passe-partout plus de ticket van de voorstelling dient u bij te hebben bij het binnenkomen van de zaal. Het passe-partout is uniek en niet overdraagbaar.
Op donderdag is de opening van ons filmfestival. Voor de prijs van 1 ticket, 10 euro, bent u welkom op deze opening, hebt u toegang tot 1 filmblok en geniet u van een hapje, een drankje en live muziek.

Op zaterdag is er een feestelijk galadiner waar u zich voor in kunt schrijven. Let op  dat er beperkt plaats is.  Het Galadiner zal plaats vinden in het restaurant Het Stadhuis, u heeft keus uit een vlees- of vismenu. Het Galadiner wordt gevolgd door de prijsuitreiking van de eerste 5 prijzen en de vertoning van de winnaars.De prijs bedraagt 80 euro. (in combinatie met een passe-partout betaalt u maar 70 euro). U krijgt hier gratis de toegang bij voor de prijsuitreiking en toegang tot het Winnende-film-blok.

 

 

Prijsuitreiking en winnaars

Tegenstroom Internationaal Filmfestival reikt 6 prijzen uit:

  • Beste Fictie 
  • Beste Documentaire 
  • Beste Nederlandstalige film 
  • Beste Film van het Festival 
  • De Publieksprijs 
  • Beste Opstromer (Prijsuitreiking op zondag)

Het doel van Tegenstroom is zowel grensoverschrijdend als lokaal te werk te gaan. Onze selectie van lms wordt beoordeeld door onze internationale gerenommeerde juryleden. Wij zijn trots u de volgende juryleden te mogen voorstellen:  

  • GILDA DE BAL (Actrice, België)  
  • ERIK DE BRUYN (Regisseur, Nederland)  
  • WIM VANSEVEREN (Directeur De Buren, oud directeur VRT, België)  
  • RÉGINALD PEMBELE (Hoogleraar Nederlands in Rijsel. Orde van den Prince. Frankrijk) 

De jury maakt op zaterdagavond bekend welke films hebben gewonnen in de categorieën Fictie, Documentaire, Nederlandstalig en Beste Film van het Festival. U kiest de publieksprijs die eveneens zaterdagavond bekend wordt. 

Tegenstroom is een onderdeel van Stichting Deining Films; Stichting Deining Films wil een filmfestival van internationale allure in Zeeland. Daarnaast zal er promotie op nationaal en internationaal niveau plaats vinden. Het filmaanbod tijdens het festival draagt bij aan educatie, burgerparticipatie en levert een maatschappelijke bijdrage aan de ontwikkeling van de regio.

Wilt u een vrijwillige bijdrage aan ons overmaken? Dit kan altijd via deze pagina! Bedankt!
Webdesign door Zeeland Multimedia Service