Vrijwillige bijdrage

Blij met Filmfestival Tegenstroom.

Wordt u ook zo blij van filmfestival tegenstroom en wilt u dit initiatief  ondersteunen dan kan dat.

Het doel van het Filmfestival is om een breed publiek kennis te laten maken met de grensoverschrijdende, verbindende kracht van dit filmfestival. Over de Zeeuws Vlaamse grenzen heen verbinding zoeken met de rest van de provincie Zeeland en geheel Nederland, met Vlaanderen en de rest van Belgie en nog veel verder door Europa en ver daarbuiten. Dit Filmfestival zet Zeeuws Vlaanderen mooi op de kaart.

Filmfestival Tegenstroom wordt mogelijk gemaakt door Stichting Deining Films uit IJzendijke onder leiding van Jeannice Adriaansens en met medewerking van Walter Volleman, Kees Kosten, Arno De Pachter en een aantal vrijwilligers.                                           

Stichting Deining Films kan uw hulp zeker gebruiken. Daar deze stichting een ANBI status heeft is het zelfs mogelijk om uw gift in te brengen bij uw belastingaangifte. Wij zijn blij met alle giften groot en klein en waarderen uw steun enorm.

!

€10 Maak uw bijdrage aan ons over
€20 Maak uw bijdrage aan ons over
€50 Maak uw bijdrage aan ons over
€100 Maak uw bijdrage aan ons over
€200 Maak uw bijdrage aan ons over

 

Tegenstroom is een onderdeel van Stichting Deining Films; Stichting Deining Films wil een filmfestival van internationale allure in Zeeland. Daarnaast zal er promotie op nationaal en internationaal niveau plaats vinden. Het filmaanbod tijdens het festival draagt bij aan educatie, burgerparticipatie en levert een maatschappelijke bijdrage aan de ontwikkeling van de regio.

Wilt u een vrijwillige bijdrage aan ons overmaken? Dit kan altijd via deze pagina! Bedankt!
Webdesign door Zeeland Multimedia Service